A Hortobágyi Med Kft (ügyvezető: Dr. Hortobágyi Tibor) a Neuropatológiai Tanszék kiemelt támogatója, mely - többek között - a honlap fenntartása, a rendezvények és tanfolyamok szervezése és a lebonyolítás költségeinek szponzorálása, a Nemzeti Agykutatási Program neuropatológiai munkacsoportja eszközbeszerzéseinek társfinanszírozása révén valósul meg.

A Hortobágyi Med Kft uniós támogatás segítségével valósítotja meg távdiagnosztikai projektjét, melyet „A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések - Rugalmas munkahelyek” tárgyú pályázati kiíráson nyert el az Új Széchenyi Terv keretében.

2015 | 08 | 26.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL NYÍLT MEG A HORTOBÁGYI MED KFT. IRODÁJA

"Rugalmas munkahely kialakítása a Hortobágyi Med Kft-nél" címmel 14,86 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Hortobágyi Med Kft.. Az európai uniós forrásból megvalósuló projekt tárgya egy online konzultációs és információs rendszer létrehozása, ahol a kórházak a szükséges leleteket, információkat a megfelelő módon feltölthetik és megkereshetik a szakembereket a diagnózis elkészítésével kapcsolatban. Ennek az menete, hogy a rendszerbe feltöltött kéréseket cégünk munkatársa rögzíti és kiközvetíti a szakértőknek.

A Hortobágyi Med Kft. tulajdonosai Debrecen központtal elsősorban Kelet-Magyarországon működő, idegrendszeri betegségekre specializálódó központ kialakítását határozta el. A cég új székhelyén az eddigiek szerint oktatási és diagnosztikus tevékenység szervezését és végzését, szakmai konferenciák, események szervezését, szaktanácsadást végeztek. Az európai uniós támogatásból finanszírozott fejlesztés eredményeként új tevékenységként kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos üzletág beindítását kezdhették el, amely lényege az online neuropathológiai diagnosztika kialakítása. A projekt közvetlen haszonélvezői a kórházak, klinikák és az ott dolgozó orvosok; közvetett célcsoportja azok a betegek, akiknél a vizsgálat és az eljárás életet is menthet. Közvetlen haszonélvezői cégünk munkatársai és leendő együttműködő partnerei.

A projekt eredményeként egy olyan szolgáltatás létesül Debrecenben, amely a későbbiekben közvetve jelentős számú munkahelyet teremthet. Ezek a munkahelyek rugalmasak lesznek, azokat kifejezetten kötetlen munkaidőben és távmunkában végezhetik az alkalmazottak.

Hortobágyi Med Kft.
Dr. Hortobágyi Tibor, ügyvezető
Cím: 4028, Debrecen, Kórház utca 12. 2/11.
E-mail: hortobagyi@med.unideb.hu